Újdonság a szervizből
2019.08.22.

Jégkár és horpadás javítás az Automobil-Egernél!

Jégeső után kárt szenvedett az autója?
Jégkár

Jégeső után kárt szenvedett az autója?

Az Automobil-Eger 97 Kt.-nél festés nélkül tudjuk esztétikailag hibátlanul eltávolítani a kisméretű horpadásokat, bemélyedéseket és kiemelkedéseket, melyeket jégeső, netán gyermeke figyelmetlensége, vagy a parkolás, tolatás során történt sérülések okoztak az autón.

Ez a leg költség kímélőbb megoldás a zavaró horpadások helyrehozására.

A hasonló eredményt adó fényezéssel szemben a kivitelezési idő- és a javítási költség annak mintegy 65-70 %-az, ugyanakkor a gépkocsi festékrétege és színárnyalata az eredetivel tökéletesen megegyező. Mikor alkalmazható?

- Kisebb kiterjedésű sérülések javításánál lehetséges, viszont roncsolt, törött karosszériák esetében nem használható.

- Amennyiben a festékréteg nincs megsérülve.

- Annak eldöntése, hogy mikor lehetséges e technológiát alkalmazása, kizárólag az autó bemutatása után lehetséges!

Előnye:

- Gyorsabb, olcsóbb, mint a karosszéria javítás. - Az autó felülete, fényezése, anyagszerkezete és értéke eredeti marad. - Nem változik a fényezés rétegvastagsága. - Új és használt autókon egyaránt alkalmazható.

Ügyfél teendője:

Kérjük, a 36/512-605-ös telefonszámon egyeztessen időpontot kollégánkkal, akivel az ügyintézéshez szükséges iratokat le tudja egyeztetni.

A biztosítónál az Ön által megadott adatok alapján casco ügyintézését teljes körűen átvállaljuk.

A bejelentés után a biztosító társaság előre egyeztetett időpontban az Ön által megadott helyszínen, akár a lakásán, akár a telephelyünkön, a gépjárművén a sérüléseket felveszi. Ez a tevékenység elég időigényes, minden horpadást előre be kell jelölni, csak ezek után tudják lefényképezni. Erre a folyamatra kb. 2 órás időtartamot kell számolni.

Cascós kárrendezésnél a kárfelvétel időtartama attól függően változik, hogy mely Biztosító Társaságnál van a gépjármű casco biztosítása.

A kárfelvétel után tudjuk egyeztetni a javítás időpontját.